Cadeaupakketten

Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor door de brievenbus? Een teken dat je aan iemand denkt? Een leuke culinaire verrassing? Dan zit je met onze cadeaupakketten goed. Geef een thema pakket aan iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Of gun het jezelf ­čśë┬á

 • Culi Kit energieboost

  Culi Kit: energieboost pakket

  23,95
 • Aanbieding! Brievenbus cadeau

  Ready for Winter Pakket

  22,95
 • Aanbieding! Brievenbuscadeau

  Take Care Pakket

  19,95
Zoete macarons
Hartige macarons

Recept inspiratie

Pruimenjam met rode wijn & spices

Pruimenjam met rode wijn & spices

Zelf jam maken is echt niet moeilijk, maar geeft je wel veel voldoening! Zet een aantal potjes klaar en je hebt weer een hele voorraad. Ook leuk om met een mooi label aan iemand cadeau te doen. Strik eromheen en je hebt liefde in een potje.

Gl├╝hwein

Gl├╝hwein

Gl├╝hwein is kerst in een glaasje. Of in zo'n foute mok met een kerstmuts als oor. De geur van gl├╝hwein neemt je direct mee naar winteravonden op de kerstmarkt. Of met vrienden rond een kampvuur, na een frisse wandeling. Natuurlijk is er kant-en-klare gl├╝hwein te koop...

Witte chocoladetruffels met bloemen

Witte chocoladetruffels met bloemen

Deze truffels zijn zoet en bloemig. Een feest om naar te kijken en heerlijk om te trakteren bij de koffie of na een uitgebreid diner. Ze zijn niet moeilijk om te maken, maar toch ga je voor dat 'wauw-effect' bij jouw gasten!

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42