Culi Cards

Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor door de brievenbus? Een teken dat je aan iemand denkt? Een leuke culinaire verrassing? Dan zit je met onze Culi Cards goed! Deze kaarten zijn voorzien van een zakje biologische specerijen waarmee je een aantal hele leuke recepten kunt maken. Middels een QR code aan de binnenkant van de kaart kom je op een recept pagina met alleen maar recepten die speciaal voor die specerijenmix zijn ontwikkeld door onze chefkoks. Maak een foodie blij me deze kleine verrassing in de brievenbus! 

 • Culi Card Get Well Soon

  Culi Card: Get Well Soon!

  3,95
 • Culi Card Happy Birthday!

  Culi Card: Happy Birthday!

  3,95
 • Culi Card Happy Holidays

  Culi Card: Happy Holidays!

  3,95
Zoete macarons
Hartige macarons
Kerst macarons

Recept inspiratie

Pruimenjam met rode wijn & spices

Pruimenjam met rode wijn & spices

Zelf jam maken is echt niet moeilijk, maar geeft je wel veel voldoening! Zet een aantal potjes klaar en je hebt weer een hele voorraad. Ook leuk om met een mooi label aan iemand cadeau te doen. Strik eromheen en je hebt liefde in een potje.

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42