Culi Kits

Wees thuis je eigen chef.
Met een beetje hulp van een echte chef.

Onze recepten worden ontwikkeld door vak-idioten. Chefs met een grote passie voor het vak, die jou wat van deze liefde voor koken mee willen geven. Bij de Culi Kits zit daarom een online masterclass waarin de chefs jou stap voor stap in het kookproces begeleiden. Zo leer jij koken als in een restaurant. Over de voorbereidingen en moeilijk verkrijgbare ingrediënten hoef jij je echter geen zorgen te maken, dat hebben wij voor je gedaan.

Recepten van Estée Strooker

Recepten van Estée Strooker

Chefkok van 't Amusement & Eetwinkel STROOM

Estée Strooker won op 20-jarige leeftijd het programma Masterchef en opende direct daarna haar eerste eigen restaurant. In ‘t Amusement serveert ze fine dining verrassingsmenu’s met seizoensgebonden streekingrediënten. Bovendien staan er drie kookboeken op haar naam en presenteerde ze meerdere programma’s bij 24Kitchen. Estée weet te verrassen met bijzondere smaakcombinaties en ingrediënten. Haar signature dish zijn haar amuses en huisgemaakte macarons.

 • Amusement Culi Kit

  Amuse Culi Kit

  24,95
 • Culi Kit hartige macarons

  Culi Kit: Hartige macarons bakken met Estée Strooker

  24,95
 • Aanbieding!

  Culi Kit: macarons bakken met Estée Strooker Zoet + Hartig

  34,99
 • Culi Kit: Zoete macarons bakken met Estée Strooker

  24,95
Recepten van Demian Parasmo

Recepten van Demian Parasmo

Chefkok bij Studio Konijnenvoer

Studio Konijnenvoer is een van Nederlands meest toonaangevende vegan restaurant. Geen geitenwollen sokken, maar Italiaans comfortfood met een restaurant-waardige twist. En dat helemaal vegan. Veganistische kazen, ei of structuren die niet onderdoen voor vlees. Demian draait zijn hand er niet voor om. Zijn gerechten zijn geliefd bij menig vegan én vleesliefhebber.

 • Vegan Culi Kit

  Culi Kit x Studio konijnenvoer: gnocchi & vegan mozzarella

  28,95
 • Culi Kit Vegan Mozzarella maken

  Culi Kit x Studio konijnenvoer: vegan mozzarella

  21,95

Kom je bij de Culi Club?

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!