Hartige
CULI KITS

Met onze Culi Kits verras je niet alleen jouw tafelgenoten, je leert ook nog eens beter koken. Met de ingrediënten in de kit maak jij restaurantwaardige gerechten, maar je moet ze wel zelf koken! En dat gaat jou zeker lukken met de online masterclasses waarin de beste chefkoks jou de kneepjes van het vak leren. 

 • Amusement Culi Kit

  Amuse Culi Kit

  24,95
 • Vegan Culi Kit

  Culi Kit x Studio konijnenvoer: gnocchi & vegan mozzarella

  28,95
 • Culi Kit Vegan Mozzarella maken

  Culi Kit x Studio konijnenvoer: vegan mozzarella

  21,95

Zeeeeeeer smakelijk resultaat

Voor mijn 40e verjaardag heb ik van mijn man de Culikit voor macarons gekregen.
Afgelopen weekend de hartige macarons gemaakt samen met mijn twee dochters van 4 en 8 jaar. Vanmiddag met deze dames de zoete! Zeeeeeeeer smakelijk resultaat! Niet per se perfect rond, maar wel zoooooo lekker. 
- Annette (40), Dieuwke (8) & Jeske (4)

Verras een foodlover!

Onze chefs kits zijn met zorg samengestelde pakketjes waarbij het recept en de tutorial van de chefkok centraal staat. Wat er altijd bij zit zijn recepturen, ingrediënten en toegang tot een online masterclass. Ken je iemand die graag nog beter wil leren koken, of nieuwe technieken wil leren? Onze chefs nemen je mee in de keuken en leren je de kneepjes van het vak.

Culi Kit Valentijn

Losse ingrediënten bestellen

Op zoek naar een bepaald kruid, die lekkere thee of iets anders dat je aantreft in de Culi Kits? Hier vind je wat je zoekt!

 • Boekje ‘En weer door!’ met recepten waar je energie van krijgt

  6,99
 • Hoppathee

  Hoppathee

  4,95
Zoete macarons
Hartige macarons
Kerst macarons

Recept inspiratie

Pruimenjam met rode wijn & spices

Pruimenjam met rode wijn & spices

Zelf jam maken is echt niet moeilijk, maar geeft je wel veel voldoening! Zet een aantal potjes klaar en je hebt weer een hele voorraad. Ook leuk om met een mooi label aan iemand cadeau te doen. Strik eromheen en je hebt liefde in een potje.

Mail ons

mail[@]culi-kit.com

Bel ons

+316 46 47 17 42