Culi Kit

Exclusieve DIY recepten van chefkoks door jouw brievenbus

Creëer thuis culinaire hoogstandjes!

ZOETE KITS

Zin in zoet? Een van onze bestverkopende Culi Kits is de kit voor het maken van zoete macarons, waarbij chef Estée Strooker je laat zien hoe je dat doet. Maak jezelf of iemand anders blij met een zoet cadeau. 

HARTIGE KITS

Leer bijzondere gerechten koken onder leiding van onze chefkoks. Leer thuis hoe je bijzondere amuses maakt of kook vegan gnocchi met paprikasaus bijvoorbeeld. Hier worden jouw gasten sowieso blij van!

SPECIAL THEME EDITIONS

Wil je iemand een leuk culinair cadeautje geven? Met deze brievenbuspakketjes tover je een glimlach op het gezicht van iemand waar je op het moment misschien niet bij in de buurt kan zijn. Vind het thema dat bij hem/haar past. 

Zoete macarons

Bak je eigen macarons met drie heerlijke smaken!

Met deze Culi Kit maak je nu macarons met kardamom-kurkuma salted caramel, vlierbloesem witte chocolade vulling en passievruchten ganache.

Bijzondere ingrediënten

De meeste ingrediënten zijn niet verkrijgbaar bij de supermarkt. Ze worden met zorg door ons geselecteerd of gemaakt in de restaurantkeuken.

Inclusief online masterclass

Bij elke Culi Kit hoort een online Masterclass. Zo kan je in je eigen omgeving de stap-voor-stap uitleg van onze chefs volgen.

Leuk om te sturen als cadeau

Leuk verpakt en een feestje om uit te pakken. En als je wilt doen we er een handgeschreven kaartje met jouw boodschap bij!

 • Macarons kerst

  Culi Kit: Kerstboommacarons bakken

  29,95
 • Culi Kit: pure chocolade truffels met cognac & notencrumble

  8,95
 • Melk chocolade truffels

  Culi Kit: melkchocolade truffels met chai spices & speculaascrumble

  8,95
 • Witte chocolade truffels

  Culi Kit: witte chocoladetruffels met bloemen & kokos

  8,95

CULI ACADEMY

Haal je de ingrediënten liever zelf in huis? Of wil je beter worden in koken en bepaalde technieken of handelingen beter leren? Samen met chefkok Estée Strooker hebben we een aantal leuke masterclasses opgenomen. 

Leer stap voor stap beter koken!

Masterclass macarons bakken

In de media

Culi Kits reeds verzonden

Macarons gebakken

Bijzondere recepten, bijzondere ingrediënten. Thuis makkelijk klaargemaakt.

Onze chefs nemen je stap-voor-stap mee in de bereidingswijze van hun signature dishes. Je krijgt van ons niet alleen toegang tot de online masterclasses, maar je ontvangt ook een pakketje met bijzondere ingrediënten. Hierdoor kan je aan de slag met recepten die je anders niet zo snel thuis zou kunnen nabootsen.

De pakketjes zijn trouwens een feest om te krijgen. We doen er ook graag een handgeschreven personlijke boodschap bij. Ideaal als cadeau dus!

Kunnen de medewerkers van jouw bedrijf wel een boost gebruiken in deze vreemde tijden? Stuur ze een Culi Kit per post! Een leuke verrassing door de brievenbust. Met de Energiebooster Culi Kit geef je ze de nodige energie om nog even door te gaan. Desgewenst te combineren met een gezonde kookworkshop van een van onze chefs. Leuk als online teamuitje.

"Wat een feest is het geworden"

“Perfecte recepten en in alle recepten zaten nieuwe dingen om te leren. Al dat werk van jullie, perfect voorbereid, mooie doos en dan al die met zorg klaargemaakte spulletjes erin.

En ook nog de recepten op mooi papier!”

"Het was superlekker en niet te moeilijk"

“Ik hoop dat er vaker van dit soort culi kits te koop zijn. Het liefst zou ik dan seizoensrecepten hebben met in de kit ingrediënten die moeilijk te maken (of lang werk) of te krijgen zijn, zoals nu.
Of een keer een bak kit. 
Ga zo door!”

"Zooooooo lekker!"

“Voor mijn 40e verjaardag heb ik van mijn man de Culikit voor macarons gekregen.
Afgelopen weekend de hartige macarons gemaakt samen met mijn twee dochters van 4 en 8 jaar. Vanmiddag met deze dames de zoete!”
Contact

Culi Kit onderdeel van
Het Verrukkelijke Leven
Mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42
KVK: 61656062

Volg ons!