Het is een van de weinige dingen die iedere persoon op deze aarde heeft: we komen allemaal uit de buik van een vrouw. Iedereen heeft een moeder en het feit dat deze vrouw jouw gebaard heeft is een goede reden om haar af en toe te verwennen met een mooi cadeau. Niet iedereen heeft een goede band met zijn/haar moeder, dat beseffen we natuurlijk ook. Laat dat een extra reden zijn om, als je het wel goed met je moeder kunt vinden, daar dankbaar voor te zijn en dat te koesteren! Haar verjaardag, Moederdag, Kerst: er zijn een aantal momenten in het jaar waarop je waarschijnlijk extra moeite wilt doen om een mooi cadeau voor je moeder te scoren.

Een bijzonder, origineel en niet al te duur cadeau, het is geen makkelijke opgave. Daarom hebben wij een aantal van onze favoriete cadeau-ideëen voor moeders voor je op een rijtje gezet. Hopelijk helpt het je om de opgave van het vinden van het perfecte cadeau voor moeders een beetje te verlichten 😉

Voor als je moeder een foodie is

Staat je moeder graag in de keuken en houdt ze van koken? Dan zit je met een culinair cadeautje eigenlijk altijd wel goed. Althans, als je iets weet te vinden wat ze nog niet in haar keukenkast heeft staan. En laten wij nou net een heleboel culinaire cadeautjes hebben die super ‘likeable’ en origineel zijn!


Macaron Culi Kit

Als je moeder het leuk vindt om te bakken dan zou de Macaron Culi Kit weleens een heel goed cadeau idee kunnen zijn. Macarons zijn geliefde, veelzijdige en super lekkere koekjes, maar wel een uitdaging om te maken. De Macaron Culi Kit bevat daarom smaakmakers, ingrediënten, recepturen én toegang tot een online masterclass met chefkok Estée Strooker. En het leuke is: deze masterclass geeft ze samen met haar moeder. Maakt het plaatje weer even extra compleet 😉

Bijzondere specerijen

Hier maak je waarschijnlijk elke foodie wel blij mee. Want, unieke smaakmakers (die ook nog eens heel leuk staan in je keuken!) heb je toch eigenlijk nooit genoeg? Wij hebben een hele range met onze eigen unieke specerijen. Van zout met bijzondere smaakmakers, tot specerijenmixen zoals een mix voor Thaise curry of Café de Paris. Wil je inspiratie opdoen? Check dan even onze pagina met alle specerijen. Ze worden uiteraard allemaal geleverd in een mooie verpakking, zodat het echt een cadeautje is om te geven.

Voor de thee-leut moeders

Heb jij het geluk dat je moeder (vroeger) na school voor je klaar zit/zat met een flinke pot thee? Geef haar dan eens een unieke biologische thee-blend cadeau! De ‘Thank You Tea’ is bijvoorbeeld een leuke manier om haar te bedanken voor alle kopjes thee inclusief luisterend oor die ze je heeft geboden.