Take care of yourself met onze Golden Glow spice mix. 

De mix bevat onder andere gember, kurkuma en kaneel. Een echte weerstandsbooster dus! Maak er een lekkere soep van, zet een opkikkende thee voor jezelf of  maak heerlijke comfortfood, zoals haverkoekjes!

Recepten

Soepen

Soep is het beste troostvoer dat er bestaat. Verwarmend, helend, verzachtend en gezond. 

Linzensoep

Linzensoep

Deze soep laat je een beetje wegdromen naar het Midden-Oosten. Vol verwarmende specerijen. Een goed vullende maaltijd, voor als je eigenlijk nog niet zo heel veel trek in eten hebt.

Lees meer
Vegetarische weerstandsbouillon

Vegetarische weerstandsbouillon

Als je ziek bent zijn er twee dingen die je wilt doen: lekker knus in bed liggen en niet te veel moeite. Om je sneller beter te voelen kan een flinke kom soep uitkomst bieden. Soep vermindert congestie en ondersteunt de hydratatie van je lichaam. Zelf een lekkere...

Lees meer
Weerstandsbouillon

Weerstandsbouillon

Soms ben je zo ziek dat je alleen nog maar zin hebt in soep. Nee, niet eens in soep, in bouillon. Zo'n lekker krachtige zoute bouillon. Wist je dat het is onderzocht dat kippenbouillon daadwerkelijk helpt tegen griep en verkoudheid? Uit een Amerikaanse studie is...

Lees meer

Maaltijden

Een kruidige, warme maar stevige maaltijd zal ervoor zorgen dat je wat opkikkert! Neem de tijd om te koken of laat iemand anders een lekker maaltijd voor je klaarmaken!

Drankjes

Dat je genoeg moet drinken als je niet zo lekker bent dat weet je vast wel. Maak een weerstandsbooster voor jezelf voor wat extra power!

Zoetigheid

Comfortfood mag best een zoet randje hebben. Ga lekker bakken! De heerlijke geuren die door het huis zweven doen je hopelijk even vergeten dat je je niet zo goed voelt.

 

Haverkoekjes

Haverkoekjes

Aan deze haverkoekjes komt geen ei of boter te pas! Ze zijn lekker chewy door de karamel en de dadels. Bovendien krijgen ze een lekkere crunch door de noten die er doorheen gaan. De sinaasappelkaramel en sinaasappelschil geven de koekjes een lekker zoet-fruitige...

Lees meer

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42