KOKEN ZONDER STRESS?

Planning en voorbereiding is key! Ga te werk zoals de chefs en zorg dat je van tevoren je planning op orde hebt. Zowel voor de booschappen, als het koken, als het dekken van de tafel. Met onze plan templates weet je zeker dat je aan alles gedacht hebt! 

 

Neem de tijd om jouw etentje voor te bereiden! Leg alle recepten klaar. Maak een complete boodschappenlijst. Plan welk servies je wilt gebruiken en vul van tevoren alvast de mise en place planning in.

Op het moment suprême hoef je dan alleen nog maar de laatste hand te leggen aan de gerechten en kan je ontspannen tijd met je gasten doorbrengen. Ze zullen onder de indruk zijn van je gerechten en hoe soepel je de avond hebt gepland 😉

Ontspannen koken met de Culi Kit

Culi Kit met smaakmakers

Om de gerechten naar een nieuw niveau te tillen krijg je diverse smaakmakers uit de restaurantkeuken. Ingekocht bij duurzame leveranciers, of samengesteld door chefkok Estée Strooker. 

Als brievenbus pakketje bezorgd

De smaakmakers en recepten zitten in een mooi doosje dat door de brievenbus past. Je krijgt het op tijd thuis geleverd, maar hoeft dus niet thuis te zijn. Ook leuk om aan iemand anders te sturen! 

 

Restaurant-waardig & stressvrij

De recepten zijn uitdagend, je maakt een menu alsof je in een restaurant zou eten, maar door de bijbehorende masterclasses, boodschappenlijst & live Q&A ga je stressvrij aan de slag. 

Bestel je Culi Kit hier en kook mee met chefkok Estée Strooker! 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42