Hoera! Je bent jarig! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Met heel veel lekker eten. Deze pagina biedt je een hoop inspiratie. Hup, de keuken in om hier vervolgens met de lieve mensen om je heen van te genieten.

Recepten

Culi Card Feestelijke drankjes

Feestelijke drankjes

Proost! Bij een feestje hoort een lekker drankje. Laat je inspireren door deze fleurige recept ideeën. 

Happy-birthday-zoet

Feestelijk zoet

Bij een verjaardag hoort taart. Of een andere lekkernij. Dus hup aan de bak, zodat je straks iets lekkers hebt om te trakteren.

Witte chocoladetruffels met bloemen

Witte chocoladetruffels met bloemen

Deze truffels zijn zoet en bloemig. Een feest om naar te kijken en heerlijk om te trakteren bij de koffie of na een uitgebreid diner. Ze zijn niet moeilijk om te maken, maar toch ga je voor dat 'wauw-effect' bij jouw gasten!

Lees meer

Botercrème met bloemen

Botercrème is lekker om je cake of taart mee te garneren of om macarons mee te vullen.  Maak de botercrème vers en gebruik hem ook direct. Want in de koelkast wordt hij weer hard.

Lees meer
Happy-Birthday-Borreltijd

Borreltijd!

Gezellig borrelen met de liefste mensen om je heen, bestaat er een fijnere manier om je verjaardag te vieren? Juist. Borrelen met de lekkerste hapjes. Hier vind je kleurrijke inspiratie. 

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42