Heerlijk. De feestdagen zijn toch wel de lekkerste periode van het jaar. Met de Winter Warmth spicemix maak je de meest feestelijke recepten. Hier vind je genoeg inspiratie!

Recepten

Culi Card Feestelijke drankjes

Winterse drankjes

Buiten is het guur en koud, maar binnen proosten jullie op mooie tijden. Met deze recepten maak je een feestje in je glas. 

Glühwein

Glühwein

Glühwein is kerst in een glaasje. Of in zo'n foute mok met een kerstmuts als oor. De geur van glühwein neemt je direct mee naar winteravonden op de kerstmarkt. Of met vrienden rond een kampvuur, na een frisse wandeling. Natuurlijk is er kant-en-klare glühwein te koop...

Lees meer
Happy-birthday-zoet

Zoete feestdagen

Bij een verjaardag hoort taart. Of een andere lekkernij. Dus hup aan de bak, zodat je straks iets lekkers hebt om te trakteren.

Happy-Birthday-Borreltijd

Verwarmende feestgerechten

Bij de winter en de feestdagen horen toch wel specifieke smaken en geuren. Maak winters comfortfood of een luxueus feestmaal met deze recepten. 

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42