Home sweet home! Thuis eet je het lekkerst! Stiekem is het best fijn, dat gevoel van kneuterigheid en lekker rommelen in huis. Je mooiste servies uit de kast halen om anderen te verrassen met een zelf gekookt etentje of juist met een flinke kom soep onder een dekentje op de bank. Er is geen plek zoals thuis en met deze recepten maak je het er nog fijner! 

Recepten

Verwarmende drankjes

Verwarmende drankjes

Bij dat gevoel van thuis hoort op de bank kruipen met een flinke kop thee, een lekkere koffie of in het weekend uitpakken met een bijzondere cocktail. Laat je inspireren!

Tussendoortjes

Tussendoortjes

Snelle tussendoortjes om thuis te maken, zodat je altijd zo’n heerlijk pauze-momentje voor jezelf kunt creëren. 

Pruimenjam met rode wijn & spices

Pruimenjam met rode wijn & spices

Zelf jam maken is echt niet moeilijk, maar geeft je wel veel voldoening! Zet een aantal potjes klaar en je hebt weer een hele voorraad. Ook leuk om met een mooi label aan iemand cadeau te doen. Strik eromheen en je hebt liefde in een potje.

Lees meer
Huiselijke maaltijden

Huiselijke gerechten

Comfortfood galore! Home is where the (comfort)food is. En soms een fancy dinertje waarbij je uit kunt pakken voor gasten. We hebben een aantal heerlijk huiselijke recepten voor je op een rij gezet.

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42