IN SAMENWERKING MET HET NEDERLANDS DAGBLAD  

Stelden we een Culi Kit samen voor een stressvrij,  feestelijk kerstdiner. Je krijgt smaakmakers en recepten thuisbezorgd + toegang tot de online masterclasses met chefkok Estée Strooker. En een exclusieve bonus voor ND lezers: een live Q&A met Estée

 

Feestelijk 3-gangen diner

Culi Kit met smaakmakers

Om de gerechten naar een nieuw niveau te tillen krijg je diverse smaakmakers uit de restaurantkeuken. Ingekocht bij duurzame leveranciers, of samengesteld door chefkok Estée Strooker. 

Als brievenbus pakketje bezorgd

De smaakmakers en recepten zitten in een mooi doosje dat door de brievenbus past. Je krijgt het op tijd thuis geleverd, maar hoeft dus niet thuis te zijn. Ook leuk om aan iemand anders te sturen! 

 

Restaurant-waardig & stressvrij

De recepten zijn uitdagend, je maakt een menu alsof je in een restaurant zou eten, maar door de bijbehorende masterclasses, boodschappenlijst & live Q&A ga je stressvrij aan de slag. 

Bestel je Culi Kit hier en kook mee met chefkok Estée Strooker! 

De ingrediënten van de pakketjes zijn lang houdbaar en je kunt de online masterclasses zo vaak bekijken als je wilt. Je kunt dus zelf bepalen op welke dag je dit menu wilt koken. Je krijgt ook toegang tot de online live Q&A sessie op 20 december om 20:00 uur. Laat chefkok Estée Strooker al je culinaire vragen beantwoorden tijdens deze sessie! Je ontvang automatisch een paar dagen voor de sessie een mail met toegang tot het live webinar. 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Recepten van Estée bekijken?

Estée schrijft al jarenlang recepten voor het Nederlands Dagblad. Bekijk ze hier! 

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42