Over ons

Estée Strooker en Charis Heising

Hey! Leuk dat je meer over ons te weten wilt komen. Wij zijn Estée Strooker & Charis Heising.  Chefkok/horeca ondernemer en conceptontwikkelaar/marketeer. We ondernemen al meerdere jaren samen met plezier. Het creatieve, flexibele én dagelijks bezig kunnen zijn met eten: daar worden we blij van. Estée heeft al jarenlang een fine dining restaurant, schreef meerdere kookboeken en is op televisie onder andere te zien bij 24Kitchen. Charis helpt andere foodondernemers hun merk op de kaart te zetten en te groeien door middel van de juiste marketing. 

Het idee voor Culi Kit ontstond tijdens de eerste corona lockdown. Restaurants gesloten, de hele dag thuis zitten, wat doe je dan… Juist! Thuis lekker koken! Onder begeleiding van een chefkok en met de beste ingrediënten waar chefs mee werken. Ondertussen hebben we al een hoop mooie samenwerkingen gehad en zijn er al honderden mensen thuis aan de slag gegaan met onze kits. 

R

Horeca ondernemers

Al op jonge leeftijd hadden we een eigen horecazaak. Nadat we elkaar hadden leren kennen was al vrij snel duidelijk dat we veel dezelfde ideeen deelden. Een volgende stap was het samenvoegen van twee zaken tot een nieuwe locatie. Eetwinkel STROOM was geboren. 

R

Jarenlange kook ervaring

Niet alleen hebben we zelf in de keuken van onze zaken gestaan, we hebben ook ervaring met het geven van kookworkshops, het schrijven van kookboeken en het presenteren van kookprogramma’s (Estée 24Kitchen). Dit delen we graag met je!

R

Wereld reizigers

Inspiratie? Dat halen we overal vandaan! We laten ons ook graag inspireren door andere culturen. Zo heeft Estée 6 maanden in New York gewoond en reisde Charis 9 maanden door Australië. Onze vondsten delen we graag met je!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Macarons bakken met de Culi Kit als online bedrijfsuitje

Novartis

Pharmaceuticals

Glutenvrije vegan lasagne maken van de Energiebooster Culi Kit als onderdeel van een online festival

Janssen
onderdeel van Johnsson & Johnsson Pharmaceuticals