SALE

Happy Songkran! Oftewel – gelukkig Thais nieuwjaar. En: fijne Paasdagen. 
Om dit allemaal te vieren hebben we een mooie sale t/m 18 april. In de aanbieding zijn producten waarmee je je dankbaarheid kunt tonen, of die bijdragen aan een feestelijke maaltijd met geliefden. 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Thanks Culi Card
Hartige macarons

Recept inspiratie

De leukste cadeau’s voor moeders

De leukste cadeau’s voor moeders

Het is een van de weinige dingen die iedere persoon op deze aarde heeft: we komen allemaal uit de buik van een vrouw. Iedereen heeft een moeder en het feit dat deze vrouw jouw gebaard heeft is een goede reden om haar af en toe te verwennen met een mooi cadeau. Niet...

Kittelbloem thee: blauw, magisch én gezond!

Kittelbloem thee: blauw, magisch én gezond!

Kittelbloem thee wordt ook wel vlindererwt bloesem, butterfly pea of blauwe thee genoemd. Het zal je dan niet verbazen dat de kleur van deze thee blauw is! De bloemetjes bevatten een natuurlijke blauwe kleurstof welke vrijkomt zodra je er vloeistof aan toe voegt. Deze...

Spaghetti met venkel, lamsgehakt & paprikasaus

Spaghetti met venkel, lamsgehakt & paprikasaus

Dank Lady & de Vagebond is spaghetti een romantisch gerecht geworden. Nu hebben Italiaanse gerechten van nature een flair van romantiek om zich heen hangen. Denk aan rood-wit geruite tafeltjes, kaarsen op tafel, een karaf rode wijn, zowel muziek op de achtergrond...

Pruimenjam met rode wijn & spices

Pruimenjam met rode wijn & spices

Zelf jam maken is echt niet moeilijk, maar geeft je wel veel voldoening! Zet een aantal potjes klaar en je hebt weer een hele voorraad. Ook leuk om met een mooi label aan iemand cadeau te doen. Strik eromheen en je hebt liefde in een potje.

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42