Dankbaarheid is een niet te onderschatten begrip. Wees dankbaar dat iemand jou bedankt ­čÖé┬á
Geniet van de Thank you tea en wordt met elke slok aan de dankbaarheid herinnerd. Zin om de keuken in te duiken? Hier wat recept-inspiratie om te koken met thee!  

Recepten

Maaltijden

Fleur je maaltijd op met een bloemige twist! 

Drankjes

Dat je genoeg moet drinken als je niet zo lekker bent dat weet je vast wel. Maak een weerstandsbooster voor jezelf voor wat extra power!

Zoetigheid

Comfortfood mag best een zoet randje hebben. Ga lekker bakken! De heerlijke geuren die door het huis zweven doen je hopelijk even vergeten dat je je niet zo goed voelt.

 

Haverkoekjes

Haverkoekjes

Aan deze haverkoekjes komt geen ei of boter te pas! Ze zijn lekker chewy door de karamel en de dadels. Bovendien krijgen ze een lekkere crunch door de noten die er doorheen gaan. De sinaasappelkaramel en sinaasappelschil geven de koekjes een lekker zoet-fruitige...

Lees meer

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42