Zakelijke geschenkpakketten

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket, zakelijk relatiegeschenk of wil je gewoon iemand verrassen met een leuk pakketje in de post? Zoek je een goodie voor bij een evenement of wil je klanten, relaties of werknemers verrassen met een online workshop + cadeautjes in de brievenbus? Maak je wensen kenbaar en we denken graag mee. We maken met liefde een mooi pakketje voor je, helemaal naar jouw smaak. Indien gewenst met persoonlijk kaartje of aangepast aan jullie eigen branding. 

Culinaire cadeautjes

Gewoon, om te laten zien dat je aan iemand denkt. Of bijvoorbeeld als motivatie voor jouw werknemers om gezond te eten. Good Food makes everyone happy!

Een wens op maat?

Wij zijn goed in het bedenken en creeeren van concepten. Wil je iets dat helemaal past bij jouw evenement of idee? We denken graag mee!

Mooi ingepakt, dus altijd een cadeautje om te krijgen

Indien gewenst met persoonlijke boodschap en/of branding van jouw bedrijf

Wat een leuke recepten! Het is moeilijk kiezen wat je ermee wilt maken.

– Joel

Prachtige kaart van mooi gerecycled papier en heerlijke biologische specerijen. Love it!

– Monica

Geschenkpakketten op maat

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket, zakelijk relatiegeschenk of wil je gewoon iemand verrassen met een leuk pakketje in de post? Wij stellen graag een mooi pakket voor je samen. Indien gewenst met persoonlijk kaartje of aangepast aan jullie eigen branding. 

7 + 9 =

Culi Collective

Culi Kit is een onderdeel van Culi Collective. Culi Collective ontwikkelt verbindende foodconcepten. In een wereld waar alles steeds sneller moet gaan wij voor kwaliteit, aandacht en betekenis. 

Kom bij de Culi Club!

Wil je af en toe een mail van ons ontvangen met het nieuwste Culi nieuws, exclusieve recepten, aanbiedingen en Culi hacks? Abonneer je dan op onze Culi Club mail!

Quick Links

Home
Culi Kits
Culi Cards
Recepten
Zakelijke kits & workshops

Contact

mail@culi-kit.com
+316 46 47 17 42